Om mina scenkonstprojekt

 

De senaste åren har jag främst varit del av föreställningar där jag själv eller tillsammans med andra haft stort inflytande på hela den kreativa processen. 

I mina verk är min ambition att bjuda in till alternativa världar och genom det väcka tankar och känslor hos åskådaren. 

Mina produktioner är vanligtvis riktade mot barn och unga. 

Just nu erbjuder jag inga föreställningar där jag själv är artist men jag arbetar inför två nya projekt under våren 2022. 

 

 

Föreställningar

Med löv och lust – En fysisk berättelse om att uppleva något nytt, om våra känslor och om hur det svåra kan bli något vackert. Konstnärlig kostym och scenografi vävs samman med dansant akrobatik och fysisk teater och ger en visuell och kroppslig kommentar på människans möte med naturen. 

Familjeföreställning, från 3 år och uppåt. 

Längd: 35 min

Länk: https://scenkonstportalen.riksteatern.se/produktion/7249

 

Mina två filtar Tove och Sara

Mina två filtar – Dans och akrobatik vävs samman till en visuell berättelse om att upptäcka en ny plats. Publiken får se ett första trevande möte som steg för steg växer sig starkt och blir till en vänskap.

Föreställningsidéen är inspirerad av boken ”Mina två filtar” som handlar om två barn som möts och blir vänner trots att de är främmande inför varandras språk och kulturella bakgrund. Bokens budskap och bildspråk har gett inspiration till koreografin och det fysiska berättandet.

Genom föreställningen vill vi uppmuntra till en nyfikenhet inför de känslor och tankar som kan uppstå i nya situationer och möten med andra människor. Ett scenkonstnärligt berättande om ett möte och om att landa på en ny plats.

Längd: 30 min 

Länk: https://scenkonstportalen.riksteatern.se/produktion/12728